telos-i-epoxi-toi-aploi-simvatikoi-test-pap-irthe-i-epoxi-toi-neoi-kai-ekseligmenoi-test-pap-igris-fasis-me-poli-megaliteri-eiaisthisia-egkirotita-kai-me-meiomenes-times.-15-apo-30-gia-ena-1-test-papanikolaoi-mia-apo-tis-pio-aparaitites-ginaikologikes-eks
Τεστ Παπανικολάου, μία από τις πιο απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις, από το Κυτταρολογικό Κέντρο Alpha Prolipsis στο Νέο Ψυχικό!

Τέλος η εποχή του απλού συμβατικού τεστ Παπ! Ηρθε η εποχή του νέου και εξελιγμένου τεστ Παπ υγρής φάσης με πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία, εγκυρότητα και με μειωμένες τιμές. 15€ από 30€ για ένα (1) Τεστ Παπανικολάου, μία από τις πιο απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις, στο Κυτταρολογικό Κέντρο Alpha Prolipsis στο Νέο Ψυχικό (πλησίον στάσης μετρό Κατεχάκη). Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:


Ένα Τεστ Παπανικολάου, μία από τις πιο απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-22:00.


Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.


Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους 1 για κάθε χρήστη.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Tips


Το Τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test) είναι μια προληπτική δοκιμασία ελέγχου που ανιχνεύει με επιτυχία κύτταρα ενδεικτικά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ή κύτταρα που μπορεί μελλοντικά να εξελιχθούν σε καρκινικά κύτταρα. Εφευρέθηκε από τον Έλληνα Γεώργιο Παπανικολάου πριν από 50 χρόνια και ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει από τότε. Ο γιατρός που κάνει το Παπ τεστ ξύνει κύτταρα από τον τράχηλο της μήτρας (1) με την βοήθεια μίας μικρής σπάτουλας και μίας βούρτσας (2). Τα κύτταρα επαλείφονται σε μία γυάλινη πλάκα (3) την οποία και στέλνει στο εργαστήριο για μικροσκοπική εξέταση (4).

 

Σύγχρονες μελέτες έδειξαν όμως ότι η απλή επάλειψη στη γυάλινη πλάκα προκαλεί ακανόνιστη επίστρωση που δυσκολεύει την ακριβή αξιολόγηση και ότι η πλειονότητα του υλικού των κυττάρων δεν επιστρώνεται στη γυάλινη πλάκα και απορρίπτεται με την σπάτουλα ή το βουρτσάκι λήψεως. Σήμερα λοιπόν μια νεώτερη τεχνική, η τεχνική υγρής φάσης δίνει λύσεις στους περιορισμούς του κλασσικού Τεστ Παπανικολάου (Παπ τεστ / Pap test) και αποτελεί πραγματική βελτίωση της κλασσικής μεθόδου.

 

Στην μέθοδο υγρής φάσης τα κύτταρα συλλέγονται κατά τον ίδιο τρόπο και χωρίς επιπρόσθετη ταλαιπωρία. Αλλά αντί να επιστρωθούν στη γυάλινη πλάκα, ο γιατρός τοποθετεί τα κύτταρα σε φιαλίδιο με διάλυμα συντήρησης. Επιπλέον, η επίστρωση στη γυάλινη πλάκα γίνεται αυτόματα με ειδική συσκευή. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τη συλλογή όλων των κυττάρων της λήψεως και τη σωστή συντήρηση και επίστρωση τους. Επιπλέον το τεστ παπανικολάου υγρής φάσης επιτρέπει πολλαπλές εξετάσεις στο ίδιο δείγμα χωρίς επαναληπτική επίσκεψη και λήψη. Έγκυρες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως έχουν αποδείξει ότι το Παπ τεστ με τη μέθοδο υγρής φάσης, δίνει εξίσου αξιόπιστα αποτελέσματα με το συμβατικό κολπικό επίχρισμα. Το υγρής φάσης Παπ τεστ αποτελεί σήμερα την πιο ευαίσθητη μέθοδο προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης βλαβών του τραχήλου της μήτρας.

€15.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €15.00
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Alpha Prolipsis Αθηνων Κυτταρολογικό Κέντρο

Το δίκτυο Κυτταρολογικών Κέντρων ALPHA PROLIPSIS αποτελεί ένα απο τα πρωτοποριακά του είδους του στη χώρα μας, καθώς είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα ακριβείας, τελευταίας γενιάς. Tο δίκτυο ALPHA PROLIPSIS βρίσκεται στις υπηρεσίες ιατρών και κλινικών ακολουθώντας μοντέρνες εργαστηριακές τεχνικές για την πλήρη διαγνωστική ανάλυση ιστών και κυττάρων και συμβάλλοντας έγκαιρα και αξιόπιστα στον καθορισμό της πρόγνωσης και της θεραπείας.

Σκοπός του είναι η επίτευξη και η διατήρηση της υψηλότερης δυνατής στάθμης ποιότητας σ’ όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Για τον σκοπό αυτό το κέντρο υλοποιεί ένα σύστημα ποιότητας σύμφωνο με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 15189:2012. Με το σύστημα αυτό η διεύθυνση του κέντρου υποστηρίζει, εμψυχώνει και ενδυναμώνει συνεχώς την επιστημονική ανάπτυξη, την διατήρηση άριστης υποδομής και υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας όλα τα μέσα για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Εργαστηρίου.

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Λειτουργούμε έχοντας ως σκοπό την προαγωγή των ιατρικών υπηρεσιών της ειδικότητας της Κυτταρολογίας, μέσω της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και της παραγωγής επιστημονικού, ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.

 

Έχουμε άδεια λειτουργίας Κυτταρολογικού Εργαστηρίου
Τηρούμε αρχείο πλακιδίων και παραπεμπτικών
Εφαρμόζουμε μέτρα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας και συμμετέχουμε σε προγράμματα εξωτερικού ελέγχου ποιότητας
Φροντίζουμε να έχετε την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση κάθε στιγμή, από όπου κι αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας! Δίνουμε απαντήσεις εντός το πολύ μιας ημέρας από την παραλαβή του δείγματος
Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μεριμνάμε για τον συνεχή εμπλουτισμό του υπάρχοντος εξοπλισμού
Οι κυτταρολογικές απαντήσεις μας μέσω διακρατικών συμφωνιών αμοιβαίας αναγνώρισης έχουν διεθνή ισχύ
Διαθέτουμε ηλεκτρονική πλατφόρμα για on line αποστολή απαντήσεων
Μικροσκόπηση εκάστου περιστατικού από δύο  κυτταρολόγους
Διαθέτουμε δύο πιστoποιητικά διαπίστευσης κατά ISO 15189:2012
Διενέργεια παρακέντησης από άκρως εξειδικευμένους ακτινολόγους, με πολυετή εμπειρία
Έκδοση απάντησης εντός ολίγων λεπτών
Παραλαβή δειγμάτων από το χώρο σας με δική μας χρέωση
Αποστολή online αποτελεσμάτων εντός 2 εργασίμων ημερών
Τηρούμε πλήρες  αρχείο πλακιδίων σε βάθος 10ετίας
Εφαρμόζουμε προγράμματα εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου ποιότητας
24ωρη εξυπηρέτηση πελατών από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό
Διάγνωση εκάστου περιστατικού από δύο γιατρούς
Απάντηση με εικόνες από αντιπροσωπευτικές θέσεις
Σχολιασμός εικόνων από ειδικό κυτταρολόγο

Διεύθυνση

Μεσογείων 163Α, 115 26 Ν. Ψυχικό (κοντά στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη).
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές